Cellulitemassage, ook wel bekend als Sveltessa, lypossage of afslankmassage maakt in de vele schoonheidssalons en wellness- en sauna bedrijven onderdeel uit van het massage aanbod. Cellulitemassage is een figuurcorrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.

Stevige en diepe massagetechnieken zorgen voor omvangvermindering in centimeters en een  gezondere, mooiere huid. Een gemiddeld omvangverlies van 5 tot 7 cm is, zo is uit onderzoek gebleken, niet ongebruikelijk. Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van toxinen (gifstoffen) en opgehoopt vocht. Bijkomend effect is dat cliënten zich energieker voelen na een behandeling.

Wellicht ten overvloede: tijdens zwangerschap mag deze massage niet worden uitgevoerd.

De focus bij deze 1 daagse cursus ligt op de praktische uitvoering van de cellulitemassage, tevens komt het integreren van cupping aan de orde. Uiteraard wordt ook  theoretische kennis omtrent cellulite, specifieke contra-indicaties,  het opstellen van een behandelschema en de diverse “probleem” zones behandelt.

Cursusdata van 10.00-15.00u:

  • 21 april 2020 ( nog 6 plaatsen )

De kosten voor deze cursus bedragen € 135,00 ( vrijgesteld van btw ) ( inclusief siliconen bodycup )

Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water/sap, lesmateriaal en een klein flesje massageolie.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !