Cellulitemassage, ook wel bekend als Sveltessa, lypossage of afslankmassage maakt in de vele schoonheidssalons en wellness- en sauna bedrijven onderdeel uit van het massage aanbod. Cellulitemassage is een figuurcorrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.

Stevige en diepe massagetechnieken zorgen voor omvangvermindering in centimeters en een  gezondere, mooiere huid. Een gemiddeld omvangverlies van 5 tot 7 cm is, zo is uit onderzoek gebleken, niet ongebruikelijk. Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van toxinen (gifstoffen) en opgehoopt vocht. Bijkomend effect is dat cliënten zich energieker voelen na een behandeling.

Wellicht ten overvloede: tijdens zwangerschap mag deze massage niet worden uitgevoerd.

De focus bij deze cursus ligt op de praktische uitvoering van de cellulite massage, tevens komt het integreren van cupping aan de orde. Uiteraard wordt ook  theoretische kennis omtrent cellulite, specifieke contra-indicaties,  het opstellen van een behandelschema en de diverse “probleem” zones behandelt.

  • Deze training is uitsluitend privé te volgen. Tijdens een privétraining voor 1 persoon werkt u op een zelf meegebracht model. U krijgt de technieken aangeleerd maar ondergaat ze niet. Wilt u deze training als privégroepstraining volgen dan bent u zowel gever als ontvanger.De meerkosten voor een 1 persoons privétraining bedragen 50 euro per dag. Totale kosten 190 euro. De duur van een een privétraining voor een training die normaal gesproken 1 dag duurt, is +/- 2 uur.  Voor privégroepstrainingen bedragen de kosten 140 euro per persoon  ( minimaal 4 personen ) Data worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbare ruimte in zowel uw agenda als die van de trainer.
    Voor informatie: mail: info@imastrainingen.nl of tel. 06-14845076

    Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.