Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en kaki betekent voet.  De hele dag worden we “gedragen” door onze voeten. Ondanks deze dagelijkse belasting besteden we maar weinig aandacht aan onze voeten. Het stimuleren van de doorbloeding en het bevorderen van afvoer van afvalstoffen dragen bij aan het bestrijden van pijnlijke en vermoeide voeten. Pitjit wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind. Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren. Een unieke aanvulling voor de meer ervaren masseur, een prima kennismaking met massage voor de beginnend masseur.

Tijdens deze training leert u een ontspannende voetmassage te geven. Naast de voeten wordt ook aandacht besteed aan het onderbeen. Een laagdrempelige massage  die voor professionals ( masseurs, pedicures, schoonheidsspecialisten,verzorgenden ) een mooie uitbreiding van het aanbod is.  Uiteraard is deze cursus ook zeer de moeite waard voor eenieder die geïnteresseerd is in het geven van een prettige, ontspannende voetmassage.

Cursusdata van 10.00-15.00u:

  • Donderdag 7 november 2024 ( nog 6 plaatsen )

De kosten voor deze cursus bedragen € 135,00 ( vrijgesteld van btw )

Alle cursussen zijn inclusief Indische lunch/ koffie/thee/water en lesmateriaal.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier ! Als privé training is deze ook te volgen voor € 185,00