Het gebruik van hot- & coldstones tijdens een massagebehandeling is een gebruik dat is over komen waaien uit Hawaii. Tijdens de traditionele Lomi Lomi ( Hawaiiaanse massage ) wordt o.a. veelvuldig gebruik gemaakt van hete lavastenen. Het integreren van hot- & coldstones tijdens een behandeling is een mooie aanvulling op het helende en ontspannende karakter van massage. Het afwisselend werken met warme en koude stenen stelt u in staat om deze massage het gehele jaar door aan te bieden. Een unieke aanvulling voor de meer ervaren masseur, een prima kennismaking met massage voor de beginnend masseur.

Tijdens deze training leert u een volledige ontspannende lichaamsmassage met hot- & coldstones te geven. We besteden aandacht aan het reinigen van de stenen en vertellen u uiteraard over de geschiedenis van het gebruik van hot- & coldstomes.

De mogelijkheid bestaat om een hot & coldstone set ( heater + stenen ) aan te schaffen voor € 265,00. U dient dit echter bij uw inschrijving aan te geven, zodat wij er voor kunnen zorgdragen dat we de set voor u klaar hebben staan op de dag van de cursus. )

Cursusdata van 10.00-16.00u:

De kosten voor deze privé training bedragen 175 euro en duurt 2 uur. U werkt op een zelf meegebracht model.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.