Het gebruik van hot- & coldstones tijdens een massagebehandeling is een gebruik dat is over komen waaien uit Hawaii. Tijdens de traditionele Lomi Lomi ( Hawaiiaanse massage ) wordt o.a. veelvuldig gebruik gemaakt van hete lavastenen. Het integreren van hot- & coldstones tijdens een behandeling is een mooie aanvulling op het helende en ontspannende karakter van massage. Het afwisselend werken met warme en koude stenen stelt u in staat om deze massage het gehele jaar door aan te bieden. Een unieke aanvulling voor de meer ervaren masseur, een prima kennismaking met massage voor de beginnend masseur.

Tijdens deze training leert u een volledige ontspannende lichaamsmassage met hot- & coldstones te geven. We besteden aandacht aan het reinigen van de stenen en vertellen u uiteraard over de geschiedenis van het gebruik van hot- & coldstones.

 

  • Deze training is uitsluitend privé te volgen. Tijdens een privétraining voor 1 persoon werkt u op een zelf meegebracht model. U krijgt de technieken aangeleerd maar ondergaat ze niet. Wilt u deze training als privégroepstraining volgen dan bent u zowel gever als ontvanger.

    De kosten voor een 1 persoons privétraining bedragen 190 euro. De duur van een privétraining voor een training die normaal gesproken 1 dag duurt, is +/- 2 uur.  Voor privégroepstrainingen bedragen de kosten 140 euro per persoon  ( minimaal 4 personen ) Data worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbare ruimte in zowel uw agenda als die van de trainer.

    Voor informatie: mail: info@imastrainingen.nl of tel. 06-14845076

    Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.