Massage maakt in o.a. Azië deel uit van de dagelijkse verzorging van een baby. Aanraking is een essentieel onderdeel van de emotionele  en fysieke ontwikkeling van een baby. Ook wordt massage toegepast bij het verlichten van pijn ( darmkrampjes, groeipijnen ) (toekomstige) vaders en moeders in het westen zijn zich ook zeer bewust van het belang van aanraking en zijn op zoek naar praktische manieren om daar invulling aan te geven. De cursus babymassage is bij uitstek geschikt voor (a.s.) ouders maar zeker ook voor hen die vanuit professionele interesse meer willen weten over babymassage. Te denken valt aan bijv. kraamverzorgenden, masseurs, overige zorgverleners etc. die deze kennis door willen geven aan derden, door middel van bijv. workshop. Tijdens deze cursus leert u o.a. de laagdrempelige, ontspannende Shantala babymassage. U dient een babypop aan te schaffen van minimaal 52cm die u ook gebruikt tijdens de workshops die u kunt gaan geven na het volgen van deze training. De pop kan o.a. worden aangeschaft bij Selintoys. Hier betreft het de Newborn Doll Factory 52cm ( hardbody ) van 42,95. Tevens wordt aandacht besteed aan verschillende oliën en hun werking. Deze kunt u dan, al naar gelang de behoefte, gebruiken tijdens het toepassen van de massage. Verder geven we aan wat het lezen van babyteentjes kan doen bij de opvoeding. Een speelse manier om op alternatieve wijze inzicht te krijgen in o.a. het karakter van uw baby. Daarnaast worden u de in’s en out’s van het opzetten van uw eigen workshop babymassage voor ouders/verzorgers aangeleerd.

Deze training is uitsluitend privé te volgen. Tijdens een privétraining voor 1 persoon werkt u op een zelf meegebracht model. U krijgt de technieken aangeleerd maar ondergaat ze niet. Wilt u deze training als privégroepstraining volgen dan bent u zowel gever als ontvanger.

De totale kosten voor een 1 persoons privétraining bedragen 360 euro. Een privétraining  duurt +/- 5 uur ( incl. lunch ) Voor privégroepstrainingen bedragen de kosten 260 euro per persoon ( minimaal 4 personen ) Data worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbare ruimte in zowel uw agenda als die van de trainer.

Voor informatie: mail: info@imastrainingen.nl of tel. 06-14845076
 
Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.