Wie kent het niet van een vakantie naar bijvoorbeeld Turkije of Marokko, het oeroude badhuisritueel. Een overheerlijke scrubbehandeling, een rasoul lichaamspakking  gevolgd door een wassing met schuim verkregen door een speciale zeepzak en afgesloten met een warme oliemassage. Tot voor kort was het niet mogelijk om deze verwennerij aan uw cliënten aan te bieden als u niet over een natte ruimte beschikte, dat is niet langer vereist. We hebben deze luxe behandeling voor u vertaald naar de massagetafel.

Tijdens de cursus leren we u o.a. alle onderdelen van de hammam massage, het scrubben, de pakking, de zeepwassing, de oliemassage en komen de specifieke contra-indicaties aan bod.

De mogelijkheid bestaat om een hammam startpakket aan te schaffen voor € 54,95 (incl BTW ) ( Scrub,Scrubhandschoen, Rassoul, Pestemal, Zeepzak en Olijfzeep ) Tevens kunt u een heater kopen t.w.v. € 115,00. ( 6 liter )  U dient dit echter bij uw inschrijving aan te geven, zodat wij er voor kunnen zorgdragen dat we de hammam set en/of de heater voor u klaar hebben staan op de dag van de cursus.

Cursusdata van 10.00-15.00u:

  • 11 mei 2020 ( nog 6 plaatsen )
  • 15 september 2020 ( nog 6 plaatsen )

De kosten voor deze cursus bedragen € 130,00 ( vrijgesteld van btw )

Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water/sap, lesmateriaal en een klein flesje massageolie.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !