Wie kent het niet van een vakantie naar bijvoorbeeld Turkije of Marokko, het oeroude badhuisritueel. Een overheerlijke scrubbehandeling, een rasoul lichaamspakking  gevolgd door een wassing met schuim verkregen door een speciale zeepzak en afgesloten met een warme oliemassage. Voorheen was het niet mogelijk om deze verwennerij aan uw cliënten aan te bieden als u niet over een natte ruimte beschikte, dat is niet langer vereist. We hebben deze luxe behandeling voor u vertaald naar de massagetafel.

Tijdens de cursus leren we u o.a. alle onderdelen van de hammam massage, het scrubben, de pakking, de zeepwassing en komen de specifieke contra-indicaties aan bod.

We adviseren je waar je hammam spullen kan aanschaffen.  Scrub, Scrubhandschoen, Rassoul, Zeepzak, etherische olie en Olijfzeep ) Pestemal/Hammamdoek en enkele etherische oliën zijn ook bij ons te verkrijgen.

  • Deze training is uitsluitend privé te volgen. Tijdens een privétraining voor 1 persoon werkt u op een zelf meegebracht model. U krijgt de technieken aangeleerd maar ondergaat ze niet. Wilt u deze training als privégroepstraining volgen dan bent u zowel gever als ontvanger. Totale kosten 185 euro. De duur van een privétraining voor een training die normaal gesproken 1 dag duurt, is +/- 2 uur.   Voor privégroepstrainingen bedragen de kosten 135 euro per persoon  ( minimaal 4 personen ) Data worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbare ruimte in zowel uw agenda als die van de trainer.
    Voor informatie: mail: info@imastrainingen.nl of tel. 06-14845076

    Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.