Tegenwoordig is er veel vraag naar een stoelmassage bij bedrijven en instellingen maar ook op bijv. beurzen en evenementen. Een stoelmassage werkt als preventie bij ziekteverzuim en geeft een positieve boost tijdens een werkdag. Een laagdrempelige massage waarbij wij het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen behandelen. Door gebruik te maken van o.a. drukpunten ervaart men o.a. minder stress, vermindering van spierspanning en stimulering van de doorbloeding.

Tijdens deze 2-daagse cursus leer je een prettige afwisselende professionele massage te geven op een ergonomische massagestoel, letten we op je lichaamshouding, nemen we de contra-indicaties door en bespreken we de mogelijkheden die je hebt als (stoel)masseur.

Na de cursus kan je een ontspannende massage geven in een kata van ca 20 minuten over de kleding heen.

Cursusdata van 10.00 tot 15.00 uur

  • Wo/Do 31 juli en 1 augustus 2024 ( nog 6 plaatsen )
  • Ma/Di 25 en 26 november 2024 ( nog 6 plaatsen )

De kosten voor deze cursus bedragen € 260,00 (vrijgesteld van B.T.W.) Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water en lesmateriaal. Wilt u deze cursus privé in één dag volgen dan bedraagt het cursusgeld € 360,00 en werkt u op een model en plannen we een geschikte datum. Deze cursus maakt ook onderdeel uit van onze opleiding Allround Stoelmasseur.

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. We werken met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij! Schrijf u in via het inschrijfformulier!