Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en muka betekent gezicht. Ons gezicht, de spiegel van onze ziel. Wanneer we vermoeid zijn, pijn of verdriet hebben gehad, kunnen we op ons gezicht vaak als eerste de gevolgen hiervan aflezen. Het stimuleren van de bloedsomloop en het bevorderen van afvoer van afvalstoffen dragen bij aan het opheffen van deze gevolgen. Pitjit wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind. Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren. Een unieke aanvulling voor de meer ervaren masseur, een prima kennismaking met massage voor de beginnend masseur.

Tijdens deze training leert u een liftende gezichtsmassage te geven. In het westen beter bekend als de cosmetische bindweefselmassage. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het gebruik van warme kompressen, het werken met ijsbollen, gezichtscups en gezichtsjadestenen.

Cursusdata van 10.00-15.00u:

  • Zaterdag 3 augustus 2024 ( nog 4 plaatsen )
  • Maandag 16 december 2024 ( nog 6 plaatsen )

De kosten voor deze cursus bedragen € 135,00 ( vrijgesteld van btw )

Alle cursussen zijn inclusief Indische lunch/koffie/thee/water, lesmateriaal.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !