Hydrakussen massage staat ook wel bekend als warm waterkussenmassage. Deze van oorsprong in Engeland door een sportmasseur ontwikkelde massage, stelt u in staat om cliënten die niet of lastig op hun buik kunnen liggen, in rugligging te masseren. De warmte van het water in het kussen ( 42 gr ) warmt de spieren op en ontspant deze. U masseert o.a. met uw handen en/of armen tussen het lichaam en het kussen waarbij het lichaamsgewicht van uw cliënt u assisteert en bijdraagt aan de diepe werking van deze massage. De hydrakussenmassage is, bij uitstek, goed te combineren met bijvoorbeeld de zwangerschapsmassage (na het eerste trimester) of de Lomi Lomi massage maar na het aanleren van deze massage zijn we er van overtuigd dat u het kussen en de technieken ook in andere massages zult integreren.

Tijdens deze cursusdag leert u o.a. een volledige Hydrakussen ontspanningsmassage, de toepassingsmogelijkheden bij specifieke klachten en specifieke contra indicatie’s.

De mogelijkheid bestaat om een hydrakussen aan te schaffen voor € 99,00 (incl BTW ).  U dient dit echter bij uw inschrijving aan te geven, zodat wij er voor kunnen zorgdragen dat we het kussen voor u klaar hebben liggen op de dag van de cursus.

  • Deze training is uitsluitend privé te volgen. Tijdens een privétraining voor 1 persoon werkt u op een zelf meegebracht model. U krijgt de technieken aangeleerd maar ondergaat ze niet. Wilt u deze training als privégroepstraining volgen dan bent u zowel gever als ontvanger. De kosten voor een 1 persoons privétraining bedragen 185 euro. De duur van een privétraining voor een training die normaal gesproken 1 dag duurt, is +/- 2 uur.  Voor privégroepstrainingen bedragen de kosten 135 euro per persoon  ( minimaal 4 personen ) Data worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbare ruimte in zowel uw agenda als die van de trainer.
    Voor informatie: mail: info@imastrainingen.nl of tel. 06-14845076

    Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.