Sook Kaai Stoelmassage  (spreek uit “Soek Kaai”; Thais voor “gezondheid/lichamelijke ontspanning”) 

Thaise stoelmassage  is een massagevorm, die met name gemakkelijk toepasbaar is op de werkvloer. Werknemers varen er wel bij. Een daling van het ziekteverzuim, minder stressgerelateerde klachten en vooral; tevreden medewerkers !! Daarnaast is het o.a een laagdrempelige manier om uw toekomstige cliënten kennis te laten maken met massage en een heerlijke, verkwikkende, kortdurende behandeling voor de meer ervaren cliënt.

Er bestaan meerdere vormen en net zoveel cursussen stoelmassage. In de meeste vormen zijn met name shiatsu- en klassieke massagetechnieken verweven. In deze cursus leren we u een stoelmassage, die volledig gebaseerd is op technieken uit de traditionele Thaise yogamassage. Thaise Yogamassage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. De masseur brengt het lichaam in beweging door middel van aan Yoga ontleende strekkingen, en masseert hierbij de energiebanen met behulp van drukpuntmassage. De strekkingen gaan vloeiend en ritmisch in elkaar over.

In de cursus wordt, naast het veel praktisch oefenen van de technieken, aandacht besteed aan een goede voorbereiding van de massage, de juiste lichaamshouding en een goede instelling van de stoel. Daarnaast wordt een korte uitleg gegeven over de spieren en de meridianen, die je tijdens een stoelmassage tegenkomt. 

Na ontvangst van het certificaat kunt u zich inschrijven bij de beroepsvereniging voor stoelmasseurs.

Cursusdata van 10.00-15.00u:

  • Dinsdag 2 en 9 juli 2024 (vol)
  • Woensdag 6 en 13 november 2024 (nog 3 plaatsen)

De kosten voor deze cursus bedragen € 260,00 ( vrijgesteld van btw )

Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water, lesmateriaal.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !

Wilt u deze cursus privé in één dag volgen dan bedraagt het cursusgeld € 360,00 en werkt u op een model en plannen we een geschikte datum. Deze cursus maakt ook onderdeel uit van onze opleiding Allround Stoelmasseur.