Het afwisselend gemasseerd worden met handen en bamboestok is de ultieme vorm van ontspanning. De bamboestokken stellen de masseur in staat om op eenvoudige wijze een dieptemassage te geven en zo de spieren tot optimale ontspanning te brengen. Deze van oorsprong Chinese massagetechniek wordt in Azië al duizenden jaren toegepast en heeft in het westen een prominente plaats in menig Wellness- en Massagepraktijk. Een bamboemassage zorgt voor stimulering van de bloedsomloop. Het bevordert de toevoer van voedingsstoffen en draagt bij aan een snellere afvoer van afvalstoffen. Naast zowel het ontspannende als activerende karakter dat een bamboemassage kan hebben, is een groot bijkomend voordeel dat het de masseur de mogelijkheid geeft diep te werken zonder het eigen lichaam extra te belasten. 

Tijdens de cursus leren we u een volledige lichaamsbamboemassage, de geschiedenis van de bamboemassage komt uiteraard aan bod en ook zullen we aandacht besteden aan de contra indicaties. U kunt na afloop van de training diverse bamboestokken of bamboe sets aanschaffen.

De bamboe tafelmassage Verdieping kan uitsluitend gevolgd worden na het volgen van de Bamboe Stoelmassage Basis. Onze docent, en wereldkampioene Bamboemassage (2017), Christina Blei – Amatdoelrasit zal jullie wegwijs maken in “Bamboe massageland”!

Cursusdata: ( van 10.00-16.00 )

  • 10 maart 2024 (nog 4 plaatsen) Basis
  • 14 april 2024 (nog 6 plaatsen) Verdieping
  • 15 september 2024 (nog 6 plaatsen) Basis
  • 17 november 2024 (nog 6 plaatsen) Verdieping

De kosten voor deze cursus bedragen € 150,00 ( vrijgesteld van btw ) Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water en lesmateriaal

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.