Tijdens het toepassen van een Pitjitbehandeling wordt veelvuldig gebruik gemaakt van diverse kruidenmengsels. De zogeheten Jamu’s. Deze kunnen zowel gedronken worden als uitwendig worden gebruikt. Het zwachtelen van pijnlijke lichaamsdelen, het insmeren van delen van het lichaam met speciaal bereide kruidenmengsels. Slechts een greep uit de vele toepassingen van kruiden en hun helende werking. Het bundelen van specifieke kruiden in speciale samenstelling tot een stempel is de manier waarop we tijdens deze cursus jamu’s zullen gaan gebruiken. Een unieke aanvulling voor de meer ervaren masseur, een prima kennismaking met massage voor de beginnend masseur.

Tijdens deze training leert u over de werking van verschillende kruiden, het zelf maken van kruidenstempels, met uw eigengemaakte stempels leert u een volledige stempelmassage geven.

Tijdens de cursus kunt u een basisset Kruidenstempel aanschaffen. De kosten bedragen € 45,- U dient dit echter bij uw inschrijving aan te geven. We kunnen er dan voor zorg dragen dat we de set voor u klaar hebben liggen op de cursusdag.

Cursusdata van 10.00-16.00u:

  • Dinsdag 16 april 2024 ( nog 5 plaatsen )
  • Vrijdag 13 september 2024 ( nog 6 plaatsen )

De kosten voor deze cursus bedragen € 145,00 ( vrijgesteld van btw )

Alle cursussen zijn inclusief Indische lunch/koffie/thee/water/sap en lesmateriaal.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !