Er bestaan veel onduidelijkheden over het wel en niet masseren gedurende de zwangerschap. Met de juiste kennis kan massage een weldaad zijn voor de aanstaande moeder en verlichting en ontspanning bieden tijdens haar zwangerschap. Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren. Een unieke aanvulling voor de meer ervaren masseur, een prima kennismaking met massage voor de beginnend masseur.

Tijdens deze training leert u een verantwoorde zwangerschapsmassage te geven. We gaan dieper in op de fasen van zwangerschap en de ongemakken die dat met zich mee kan brengen. Extra aandacht voor de specifieke contra indicaties die gelden voor het masseren van de aanstaande moeder.

Tijdens de training werk je o.a. op een zelf aangeschaft voedings- zwangerschapskussen. Te koop bij o.a. Hema

Deze training is uitsluitend privé te volgen. Tijdens een privétraining voor 1 persoon werkt u op een zelf meegebracht model. U krijgt de technieken aangeleerd maar ondergaat ze niet. Wilt u deze training als privégroepstraining volgen dan bent u zowel gever als ontvanger.

De kosten voor een 1 persoons privétraining bedragen 370 euro. De duur van een privétraining voor een training die normaal gesproken 2 dagen duurt, is +/- 5 uur ( incl. lunch ) Voor privégroepstrainingen bedragen de kosten 270 euro per persoon ( minimaal 4 personen duur is +/- 6,5 uur) Data worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbare ruimte in zowel uw agenda als die van de trainer.

Voor informatie: mail: info@imastrainingen.nl of tel. 06-14845076

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.