Opleiding IMAS Allround Masseur:

Bij het ontwikkelen van de opleiding tot IMAS Allround Masseur zijn we uitgegaan van de gedachte dat iedere masseur uniek is met zijn of haar eigen interesses, talenten en vaardigheden. Aangezien we het van belang vinden dat deze specifieke eigenschappen terug te zien zijn in de manier waarop je vak uitoefent, hebben we er voor gekozen om je zoveel mogelijk keuzevrijheid te geven in het  samenstellen van jouw opleiding. Uiteraard ontkomen we er niet aan om een aantal vakken verplicht te stellen omdat ze, ons inziens, de basis vormen van je carrière als Allround Masseur. In ons uitgebreide en groeiende aanbod cursussen kun je kiezen voor de massagemodules die het best bij je passen en  zullen je hier in begeleiden.

Deze modulaire opleiding stelt je dus in staat om gedeeltelijk je eigen vakkenpakket samen te stellen. Binnen maximaal 24 maanden leiden we je op tot een vakkundig masseur met een compleet aanbod dat is afgestemd op jouw wensen en die van je cliënten. Na het met succes behalen van je theoretisch en praktisch examen ontvang je van ons het diploma IMAS Masseur. Dit diploma ( MBO niveau ) staat garant voor gedegen kennis en kunde en vormt een stevige basis voor eventuele verdere stappen in het massagevak.

Zoals aangegeven bestaat de opleiding uit een verplichte ( 1 ) en vrij te kiezen ( 8 ) modules. De 6 daagse massagecursus Klassieke massage met anatomie (te volgen bij collega opleider MOOD Academy), is voor elke IMAS Masseur in opleiding verplicht. De overige cursussen kunnen worden gekozen uit ons gehele aanbod. Wil je je in je praktijk bijvoorbeeld richten op aanstaande moeders, baby’s en kinderen dan zijn bijvoorbeeld de cursussen ZwangerschapsmassageDocent Shantala Babymassage en Hydrakussen massage een goede keuze. Ligt je interesse meer in de wereld van de Wellness dan zou je o.a. voor de cursus Balinese Wellness Treatment en Hot & Cold Stonemassage kunnen kiezen. Meer klachtgericht? Denk dan bijvoorbeeld aan Guasha-, Cupping– of Moxa Therapie, Een scala aan keuzemogelijkheden om de masseur te worden die je graag wilt zijn.

Je betaalt de modules per keer, bij inschrijving voor de opleiding wordt € 25,00 aan kosten in rekening gebracht en de examenkosten bedragen € 75,00

Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie je willen opgeven voor deze opleiding, maak dan gebruik van het opleidingsinschrijfformulier. Meer informatie? Bel 06 14845076 of mail naar info@imastrainingen.nl . Alvast hartelijk dank en welkom bij IMAS Trainingen.