Je bent in je zoektocht naar de juiste opleiding tot masseur waarschijnlijk verschillende opleiders tegen gekomen die allemaal een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige cursussen aanbieden. Het welbekende “door de bomen het bos niet meer kunnen zien” is een opmerking die we vaak horen. We bevinden ons in Nederland dan ook in de bevoorrechte positie dat we over een grote variatie aan goede opleidingsinstituten beschikken. Dat maakt je keus niet makkelijker wel erg interessant.

Bij IMAS Trainingen kun je terecht voor 4 opleidingstrajecten, te weten:

We hebben er voor gekozen om deze trajecten aan te bieden  in afzonderlijk te volgen cursussen ( modules ) welke binnen een maximale studieduur ( afhankelijk van het opleidingstraject 2 tot 4 jaar ) met een eindexamen worden afgesloten. De diverse modules worden meerdere keren per jaar aangeboden. Dit stelt je in staat om de opleiding van je keuze op ieder gewenst moment te starten. Je schrijft je per module in, op een moment dat dat voor jou het beste uitkomt.

Uiteraard zijn we je graag behulpzaam bij het maken van je keuze.  Voor de inhoud van alle trajecten kun je op bovenstaande link’s klikken. Mocht je na het lezen van de informatie nog vragen hebben dan horen we het graag.