We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze handen zo min mogelijk te belasten tijdens het geven van een massage. Dankzij een goede houding en een steeds uitgebreider aanbod aan technieken lukt dat gelukkig steeds beter. Hulpmiddelen zoals (hot)stones, cuppings, theracane en bamboesticks etc. worden vaak ingezet om net iets dieper te kunnen werken en om zo de masseur te ontlasten. Het gebruik van deze “gereedschappen” is inmiddels bekend en wordt regelmatig geïntegreerd in verschillende tafelmassages.Voor de vele (stoel)masseurs onder ons hebben we nu de bamboemassage vertaald en geschikt gemaakt voor op de ergonomische massagestoel. Een fusion van Westerse en Oosterse Stoelmassage die zowel in de massagepraktijk als op locatie kan worden uitgevoerd. Tijdens de training leert u een scala aan technieken met de bamboestick aan die u kunt toevoegen aan uw al aanwezige kennis en kunde. Tevens is het mogelijk om een volledige bamboestoelmassage te geven van ongeveer 30 minuten. Geschikt dus voor zowel de beginnend (stoel )masseur als de meer ervaren collega. Na ontvangst van het certificaat kunt u zich inschrijven bij de beroepsvereniging voor stoelmasseurs. U kunt na afloop van de training diverse bamboestokken of bamboe sets aanschaffen.

Bamboe Stoelmassage Verdieping kan uitsluitend gevolgd worden na het volgen van de Bamboe Stoelmassage Basis. Onze docent, en wereldkampioene Bamboemassage (2017), Christina Blei – Amatdoelrasit zal jullie wegwijs maken in “Bamboe massageland”!

Zowel de basis als de verdieping zijn verplichte vakken bij de Opleiding Allround Stoelmasseur

Cursusdata van 10.00-16.00u

  • 14 september 2024 (nog 5 plaatsen) Basis
  • 16 november 2024 (nog 3 plaatsen) Verdieping

De kosten voor deze cursus bedragen € 150,00 ( vrijgesteld van btw ) Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water en lesmateriaal

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !