Lomi Lomi, ook wel bekend als o.a. : Lomi Lomi Nui, Hawaiian Temple Massage, Kahuna Massage, Hawaiiaans lichaamswerk etc. is de traditionele vorm van massage afkomstig van de gezegende eilanden van Hawaii. Deze prachtige massage kenmerkt zich door de lange strijkingen veelal uitgevoerd met het zachte gedeelte van de onderarm. Deze voor Hawaiianen heilige vorm van lichaamswerk maakt onderdeel uit van de Hawaiiaanse levenswijze waar begrippen als Pono en Ho’oponopono van onschatbare waarde zijn. Tijdens de training zullen we naast o.a. deze begrippen, de geschiedenis van Lomi Lomi behandelen, Werken met Ka lele ( Vliegende dans meditatie ) en uitaard leert u een volledige lichaamsmassage te geven. Kortom een leerzame 2 daagse training waarin we u kennis laten maken met deze prachtige, helende  en ontspannende massage uit Hawaii.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil weten over Hawaii en kennis wil leren maken met deze prachtige, ritmische vorm van masseren.

Voor de lomi lomi liefhebber hebben we, op verzoek, verdiepingsdagen. Uiteraard alleen te volgen na de 2 daagse Lomi Lomi

Deze training is uitsluitend privé te volgen. Tijdens een privétraining voor 1 persoon werkt u op een zelf meegebracht model. U krijgt de technieken aangeleerd maar ondergaat ze niet. Wilt u deze training als privégroepstraining volgen dan bent u zowel gever als ontvanger.

Totale kosten 360 euro. De duur van een privétraining is +/- 5 uur ( incl. lunch ) Voor privégroepstrainingen bedragen de kosten 260 euro per persoon ( minimaal 4 personen ) en duurt 2 dagen. Data worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbare ruimte in zowel uw agenda als die van de trainer.

Voor informatie: mail: info@imastrainingen.nl of tel. 06-14845076

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.