Lomi Lomi, ook wel bekend als o.a. : Lomi Lomi Nui, Hawaiian Temple Massage, Kahuna Massage, Hawaiiaans lichaamswerk etc. is de traditionele vorm van massage afkomstig van de gezegende eilanden van Hawaii. Deze prachtige massage kenmerkt zich door de lange strijkingen veelal uitgevoerd met het zachte gedeelte van de onderarm. Deze voor Hawaiianen heilige vorm van lichaamswerk maakt onderdeel uit van de Hawaiiaanse levenswijze waar begrippen als Pono en Ho’oponopono van onschatbare waarde zijn. Tijdens de training zullen we naast o.a. deze begrippen, de geschiedenis van Lomi Lomi behandelen, Werken met Ka lele ( Vliegende dans meditatie ) en uitaard leert u een volledige lichaamsmassage te geven. Tevens zullen we het gebruik van Wela Pohaku ( Hot Stones) in de massage integreren. Ook komt het gebruik van de La’au Lomi stick aan de orde. Deze van oorsprong uit Guava hout vervaardigde stick is door zijn vorm uitermate geschikt voor zelfmassage maar wordt ook gebruikt bij het masseren van clienten. Kortom een leerzame 3 daagse training waarin we u kennis laten maken met deze prachtige, helende  en ontspannende massage uit Hawaii.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil weten over Hawaii en kennis wil leren maken met deze prachtige, ritmische vorm van masseren.

Voor de lomi lomi liefhebber hebben we, op verzoek, verdiepingsdagen ingepland. Uiteraard alleen te volgen na de 3 daagse Lomi Lomi Sticks & Stones,

 

 

Cursusdata van 10.00-15.00u:

  • 31 oktober, 7 en 14 november 2018 ( nog 6 plaatsen )
  • 11 december 2018 ( nog 6 plaatsen  ( Verdieping )

 

De kosten voor de 3 daagse cursus bedragen € 340,00 voor de verdiepingsdag  € 150,00 ( vrijgesteld van btw ),

Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water/sap, lesmateriaal en een klein flesje massageolie.

 

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

 

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !