Chinese Buikmassage, Qi ( spreek uit Chi ) de levensenergie die o.a. door het lichaam stroomt via het zenuwstelsel, de bloedvaten en het lymfestelsel en die in de buik haar kruispunt vindt. Het punt waar alles samenkomt. Dag na dag vindt er opbouw plaats van spanning, emoties, stress. Hierdoor onstaan knopen en overige obstakels die het stromen van de levensenergie bemoeilijken of soms zelfs stagneren. Wat tot gevolg bijvoorbeeld depressie, slechte huidkwaliteit, stemmingswisselingen, obstipatie, opbouw van toxinen en krampen kan hebben om er slechts enkele te noemen. Het stromen van de Qi, het opheffen van de stagnatie en daarmee het toxine vrij maken van het lichaam, staat centraal in deze massage.  Tijdens deze dag leert u hoe deze massage zowel bij uw cliënt als (deels) bij uzelf uit te voeren. Uiteraard komt ook de anatomie van het buikgebied aan bod maar ook de contra- indicaties blijven niet onbesproken. Kortom een leerzame dag waarin ons emotionele centrum daadwerkelijk centraal staat

 

Cursusdata van 10.00-15.00u:

  • Woensdag 1 mei 2024 (VOL)
  • Zondag 1 september 2024 (nog 6 plaatsen)
  • Woensdag 20 november 2024 (nog 6 plaatsen)

De kosten voor deze cursus bedragen € 135,00 ( vrijgesteld van btw )   Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water, lesmateriaal.   Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !