Jessica Matitaputtij, o.a. Massage Docent Klassieke Shiatsu / Therapeut en eigenaar van Praktijk Murir Makana in Voorschoten, verzorgt o.a. de 3 daagse cursus Meridianenleer. Voor meer informatie: https://www.imastrainingen.nl/cursus-meridianenleer/   en de 2 daagse cursus Gua Sha : https://www.imastrainingen.nl/cursus-guasha/

Ondanks het feit dat ze heel druk is in haar Praktijk Helder in Hilvarenbeek, vindt ze gelukkig ook nog tijd om zo nu en dan een training in Krimpen aan den IJssel te komen geven. Haar jarenlange kennis en kunde geeft ze door in o.a. de cursus Klankschaal stoelmassage ( nog in te plannen in 1e helft 2018 )

Mirjam von Winckelmann is zowel werkzaam als massage/sporttherapeut in haar eigen praktijk “De Massagewinckel” in Spijkenisse als in het onderwijs en is daarnaast docent bij IMAS Trainigen van o.a. de cursus Pitjit Muka en Chinese Buikmassage.

Mehdi Tajeddin, massagetherapeut, accupuncturist en eigenaar van ZiYuLi opleidingen, verzorgt voor IMAS Trainingen de cursus Vlindermassage.

Christina Blei-Amatdoelrasit verzorgt bij IMAS Trainingen o.a. de cursus Bamboe Tafel- en Stoelmassage. Naast docent Christina ook eigenaar van Praktijk Soereimas Reiki en Massage in Lelystad. In 2017 is Christina Wereldkampioen Stoelmassage geworden in Denemarken.

Iris van Wessel,o.a. eigenaar van praktijk Feelings Massage & Wellness verzorgt voor IMAS Trainingen o.a. de 6 daagse klassieke massage met anatomie.

Lieke Tio, Ibu Pitjit /Ibu Jamu en eigenaar van praktijk Tenang Hati in Maastricht, zal de workshop “Jamu’s maken” verzorgen bij IMAS Trainingen.Voor meer informatie zie: https://www.imastrainingen.nl/workshop-jamus-maken/