Afwisselend gaat u met subtiele en krachtige bewegingen op zoek naar het ritme van het lichaam van de cliënt. Deze “eenvoudige” maar uiterst effectieve vorm van lichaamswerk nodigt met behulp van o.a. wiegende bewegingen het lichaam uit om los te laten, om zo in diepe ontspanning te komen. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Tijdens het pulsen wordt de flow van het in ons lichaam aanwezige water weer in balans gebracht. Zowel fysieke als mentale blokkades worden door middel van het rekken, strekken en wiegen van het lichaam geheel of gedeeltelijk opgeheven.

Holistic pulsing is een ontspanningsreis voor zowel gever als ontvanger en is uitermate geschikt om ook aan (drukke) kinderen te geven. Tijdens een behandeling werkt de pulser over de kleding heen en op een massagetafel.

In deze training gaan we aan de slag met de verschillende technieken en leert u een volledige lichaamsbehandeling te geven. Een mooi aanbod dat op zichzelf staand kan worden aangeboden maar ook naadloos in combinatie met vele andere technieken kan worden gegeven.

.

Cursusdata van 10.00-16.00u

  • Zaterdag 11 mei 2024 (VOL eventueel op reservelijst )
 

De kosten voor deze cursus bedragen € 145,00 ( vrijgesteld van btw )

Cursussen zijn inclusief Lunch /koffie/thee/water en lesmateriaal.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten.

Ben er dus snel bij.  Schrijf u in via het inschrijfformulier !