Kursi betekent in het Indonesisch stoel. Tijdens deze eendaagse cursus krijg je een Indonesische stoelmassage aangeleerd op de blote huid maar welke ook deels over de kleding heen gegeven kan worden. We werken met een beetje minyak/olie en/of balsem en laten zien hoe je zowel op een ergonomische massagestoel als voorovergebogen op een “huis tuin en keukenstoel” iemand kan masseren. We laten je even “kennismaken” met de kerok(an)/Gua sha Therapie zodat je in de toekomst dit ook aan je cliënten (op de stoel) zou kunnen aanbieden na de 2 daagse Gua sha cursus.

Deze stoelmassage is een verplicht onderdeel van de Alround Stoelmasseur Opleiding. Mocht je de 3-daagse Pitjit training hebben gevolgd dan krijg je vrijstelling voor deze module maar zou je tegen een gereduceerd tarief het kunnen herhalen.

Een mooie aanvulling voor iedere (stoel)masseur om ook huid op huid een massage van 15-20 minuten te kunnen geven.

Cursusdata van 10.00 tot 15.00 uur

  • 4 juli 2023 (nog 5 plaatsen)
  • 23 november 2023 (nog 6 plaatsen)

De kosten van deze cursus bedragen € 135,00 (vrijgesteld van btw) inclusief Indische lunch/koffie/thee/water en lesmateriaal

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Wij werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 of 8 cursisten (afhankelijk van welke cursus) en minimaal 4 cursisten. Ben er dus snel bij! Schrijf u in via het inschrijfformulier.