Dankzij cursist Julia Wijnmaalen, die voor Kolewa enveloppen verkoopt in haar massagepraktijk zijn we vorig jaar, tijdens onze studiereis naar Bali, in contact gekomen met de Kolewa Stichting. Het prachtige werk dat zij op Bali verrichten, wordt door henzelf op hun website heel duidelijk uitgelegd: kolewa.com/wat-wij-doen Wij waren zo onder de indruk van hun inzet en passie dat we wilden proberen om ons steentje bij te dragen. Wat ons opviel is dat dat op betrekkelijk eenvoudige wijze kan. We nemen aan dat je de bovenstaande link direct hebt aangeklikt en die lieve gezichtjes hebt gezien. Door middel van het sturen van knuffels kun je er voor zorgen dat ieder kind na zijn of haar operatie een knuffel krijgt. Of laat een sportieve prestatie sponsoren, zoals bijvoorbeeld onze docent Mirjam von Winckelmann, zij liep eerder dit jaar de Marathon van Rotterdam en heeft zo geld in gezameld of neem bijvoorbeeld Jetty Amatngalim – Keemink ( eveneens een cursist ), zij heeft voor haar verjaardag alleen maar bijdragen gevraagd voor Kolewa ( gaat ze in Oktober zelf overhandigen op haar 1e reis naar Bali 🙂 ) tevens heeft zij haar kerk enthousiast weten te krijgen en zij hebben een collecte gehouden tijdens 1 van hun diensten voor Kolewa. Gehoorapparaten, brillen, krukken, rolstoelen, levensmiddelen alles is nodig en wordt dankbaar ontvangen op Bali. Of doneer online!!  Kortom, mogelijkheden genoeg om Kolewa te kunnen helpen.

 

Wij hopen op 30 september met onze 1e Kolewa massagedag genoeg geld op te halen om in ieder geval 1 kindje te kunnen helpen maar hopen uiteraard op meer. Een schisis operatie is al mogelijk voor € 500,-. Reis en verblijf varieert van 300 tot 500 euro voor moeder en kind.

Tijdens deze dag zullen we met een groep masseurs massages gaan geven waarvan de opbrengst in zijn geheel gedoneerd wordt aan de Kolewa Foundation.  Zij zullen uiteraard ook aanwezig zijn om u hoogstpersoonlijk te vertellen over het mooie werk dat zij op Bali verrichten. De ruimte wordt beschikbaar gesteld door Thérèse Barendse van Thérèse’s Beweegstudio  Uiteraard kunt u ook een Indische snack nuttigen. 🙂 Er zullen stoel- en tafelmassages worden gegeven maar ook kunt u terecht voor een massage op de mat. Een kleine greep uit het aanbod die dag:

  • Diverse Pitjit’s ( Indonesische massage’s bijv. voet, hoofd, rug etc. )
  • Diverse Stoelmassages ( o.a. Pitjit, Thaise Yoga, Shiatsu, Bamboe )
  • Diverse Tafelmassages ( o.a. Pitjit, Lomi Lomi, Bamboe, Klassiek, Zwangerschapsmassage etc.
  • Diverse massages op de mat ( Pitjit Jalan ( massage met de voet ), Shiatsu, Thaise Yoga massage )

De kosten voor een massage bedragen:

15 minuten – 15,00 euro

30 minuten – 27,50 euro

60 minuten – 50,00 euro

De dag begint om 12.00u en eindigt om 18.00u.

Wil je meedoen als masseur of heb je een ander leuk idee waardoor we de Kolewa stichting een goed gevulde envelop kunnen overhandigen of wil je je opgeven voor een massage, mail dan met: info@imastrainingen.nl of bel 0180-764004