Pitjit Tenaga Dalam, letterlijk vertaald: Innerlijke Kracht massage. Indonesisch Energetisch werk maakt al duizenden jaren onderdeel uit van de sjamanistische levensfilosofie van de oerbewoners van het oude Indië. Door overlevering van (groot)ouder op (klein)kind is deze krachtige, holistische manier van kijken naar het leven en zijn de waardevolle lessen van onze voorouders bewaard gebleven. Raymond Felix deelt met u zijn jarenlange ervaring in de 3 daagse cursus Pitjit Tenaga Dalam. 

Tijdens deze 3 daagse ontdekkingsreis gaat u o.a. op zoek naar wat Tenaga Dalam  is, hoe het, soms ongemerkt, al deel uit maakt van uw dagelijks leven en hoe je het kunt toepassen in het behandelen van cliënten maar zeker ook in je eigen leven. Door middel van o.a. een scala aan praktische oefeningen leert u uw innerlijke energie ervaren. Vervolgens gaat u leren herkennen hoe blokkades aanvoelen en hoe u deze met behulp van pitjit tenaga dalam kunt opheffen. Het werken met deze innerlijke kracht laat zich heel goed combineren met andere vormen van lichaamswerk. Kortom op praktische wijze aan de slag met energie. Voelen, herkennen en toepassen.

Cursusdata van 10.00-16.00u: ( € 350,00 Vrijgesteld van BTW )

Alle cursussen zijn inclusief Indische Lunch /koffie/thee/water/ en lesmateriaal.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 6 cursisten. Ben er dus snel bij.  Schrijf u in via het inschrijfformulier !