Taping voor stoelmasseurs, een waardevolle aanvulling, we zijn blij en trots dat Hanneke Heij, eigenaar van de opleiding Triggerpointcoach, haar jarenlange ervaring, als gastdocent, komt delen met onze cursisten.

 

Taping wordt veel toegepast als effectief middel om spierklachten en blessures te behandelen en heeft zijn nut ruimschoots bewezen. In je praktijk en je werk kom je vast vaak mensen tegen met spierklachten in schouders, nek, rug of armen of benen. Door het tapen van deze spieren vergroot je niet alleen de bloeddoorstroming waardoor de klacht eerder geneest.

Taping draagt ook bij aan het bewustzijn van de cliënt omdat hij/zij zich letterlijk gesteund voelt en voelt hoe de spieren reageren op de ontspanning. Tape is net zo rekbaar als de huid waardoor het ondersteuning biedt zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Dit genereert daarmee een positieve aandacht naar het probleemgebied. Het bevordert herstel en is makkelijk toe te passen in je praktijk of tijdens je stoelmassage op locatie. Na de stoelmassage  kun je eenvoudig en snel het probleemgebied tapen waardoor het effect van je behandeling nog 3 dagen extra  zijn nawerk doet. Zo verleng je het effect van je stoelmassage.

Deze training is geschikt voor de meer ervaren stoelmasseur die graag extra middelen tot zijn beschikking wil hebben maar zeker ook voor de masseur die aan het begin staat van zijn stoelmassage carrière.  Voor onze Allround Stoelmassage studenten is dit 1 van de keuzemodules.

We bieden deze training exclusief aan in Zoetermeer

 

 

Cursusdatum van 10.00-16.00u:

  • 1 juli 2018 ( nog 12 plaatsen )  ( in Zoetermeer !! )

De kosten voor deze cursus bedragen € 140,00 ( vrijgesteld van btw ) Alle cursussen zijn inclusief lunch/koffie/thee/water/sap/lesmateriaal en 1 rol tape om mee te werken tijdens de training.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. We werken tijdens deze cursus met groepen van maximaal 14 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !