Tijdens deze interactieve 2 daagse cursus gaan we aan de slag met al jouw vragen met betrekking tot het starten van je eigen Massagepraktijk. Slechts een kleine greep uit de verschillende onderwerpen die aan bod zullen komen en waar menig startend ondernemer tegen aan loopt; Vergunningen, Ondernemersplan, Verzekeringen, Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Locatie, Website, Bedrijfsauto, Marketing etc. etc. etc. Gedurende de 2 cursusdagen gaan we je niet alleen wegwijs maken in de wetten en regels omtrent ondernemerschap ook gaan we praktisch aan de slag met de sociale media, zoals bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en wat ze voor jou als ondernemer kunnen betekenen. Hoe kun jij zo effectief mogelijk gebruik maken van deze media en wat zijn de valkuilen. Neem je laptop dus mee, wissel ervaringen uit met collega’s en krijg  antwoord op je vragen. Docent Monique van Alphen zal je  met raad en daad bij staan en middels ervaringen uit haar eigen massagepraktijk helpen om de volgende stap in je ondernemerschap te zetten.

Naast de 2 daagse cursus bieden we ook de speciaal op stoelmasseurs gerichte 1 daagse cursus aan waarbij bovenstaande aspecten deels aan bod komen maar waar het accent zal liggen op meer specifieke kennis voor de groeiende groep masseurs die zich uitsluitend op stoelmassage richten. Deze 1 daagse training maakt onderdeel uit van de opleiding Allround Stoelmasseur

 

 

 

Cursusdata: ( van 10.00-15.00 )

  • nieuwe data volgen z.s.m.

De kosten voor deze cursus bedragen € 230.00 ( vrijgesteld van btw ) Stoelspecialisatie € 125,00. Alle cursussen zijn inclusief lunch / koffie/ thee /water /sap en lesmateriaal. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 8 cursisten. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.