Zeer verheugd zijn we met de komst van Julien Patterson van Dansage in Utrecht naar Krimpen aan den IJssel. Julien zal bij IMAS Trainingen de 2 daagse Forearm Stoelmassage als gastdocent gaan verzorgen. De Forearm stoelmassagestijl is door hemzelf ontwikkeld.

 

Forearm stoelmassage

De Forearm stoelmassage cursus is een uitbreiding en verdiepingscursus voor gediplomeerde (stoel)masseurs. In tegenstelling tot een traditionele stoelmassage cursus werk je tijdens deze cursus met massageolie.

Tijdens de Forearm stoelmassage basic wordt aandacht besteed aan de basis van Forearm. Je leert de basis onderarmtechnieken van de Forearm stoelmassage. De focus ligt op ontspanningstechnieken voor de rug, nek en schouderspieren. Tevens staan we stil bij de basis van het dynamisch voetenwerk en je eigen houding. De duur van de cursus is twee dagen. Affiniteit met stoelmassage of een opleiding hierin hebben gevolgd is een pré.

De  Forearm stoelmassage cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • werken met je onderarm
  • de Forearm basis onderarmtechnieken voor stoelmassage. (ontspanning)
  • werken aan je flow voor stoelmassage.
  • de Forearm dynamiek

 

Mocht je na het volgen van deze cursus geïnteresseerd zijn om het volledige traject van de Forearm stoelmassage te volgen dan kun je na deze basiscursus ook de advanced Forearm cursus in Utrecht volgen.

 

Forearm Stoelmassage kan als onderdeel van onze opleiding IMAS Allround Stoelmasseur worden gekozen als keuzevak.

Nieuwsgierig naar deze oppeppende en verkwikkende massage ?

 

Cursusdata van 10.00-16.00u:

  • nieuwe data volgen spoedig

 

De kosten voor deze cursus bedragen € 260,00 ( incl 21% b.t.w. )

 

Alle cursussen zijn inclusief Lunch/koffie/thee/water/sap, lesmateriaal en een klein flesje massageolie.

 

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

 

We werken tijdens de cursus met groepen van maximaal 8 cursisten. Ben er dus snel bij. Schrijf u in via het inschrijfformulier !